В усіх районах Кіровоградщини відбулось відпрацювання зелених зон

Серпень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Улюблене місце для відпочинку людей від спеки, гамору, забрудненого повітря населених пунктів – затишні галявини та тінь лісів.

Зважаючи на те, що на цьому тижні українці відпочивають чотири дні, та багато хто з громадян проведе вихідні дні на лоні природи, фахівці Служби порятунку, лісових господарств та Національної поліції щодня проводять посилену профілактичну роботу з відпочивальниками у лісових масивах по усій території Кіровоградської області. Мета спільних рейдів – попередити пожежі в лісах з вини людей.

26 серпня відпрацювання зелених зон відбулось в усіх районах Кіровоградщини. Учасники рейдів відвідали популярні місця відпочинку у лісах, лісопарках, посадках та розповіли громадянам про те, як не зашкодити природі. Зокрема рятувальники, лісники та поліцейські попереджали відпочивальників про небезпеку розведення багать у пожежонебезпечний період, коли досить крихітної іскри, щоб згоріли гектари лісу разом із мікросвітом та верхнім шаром родючого ґрунту. Крім того, що природі буде нанесено непоправні збитки, за дії, що призвели до загибелі лісових насаджень, передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Щоб усна інформація краще відклалась у свідомості людей, рятувальники роздавали громадянам листівки із правилами поведінки влітку.

Прес-служба У ДСНС в області

Улюблене місце для відпочинку людей від спеки, гамору, забрудненого повітря населених пунктів – затишні галявини та тінь лісів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool