В УМВС області урочисто відзначили День Незалежності України

Серпень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

В УМВС в області відбулися урочисті збори та святковий концерт з нагоди відзначення двадцять першої річниці Незалежності України.

Зі словами привітань до працівників міліції та ветеранів органів внутрішніх справ Кіровоградщини звернувся начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв. Зокрема Костянтин Миколайович зауважив, що до незалежності століттями йшли наші предки, а сучасну історію України продовжуємо писати всі ми. Досить важливу роль покладено і на правоохоронців, тому вони повинні зробити все можливе для того, аби захистити інтереси держави та громадян.
З нагоди свята низці працівників міліції начальник Управління вручив відомчі відзнаки і нагороди, Почесні грамоти та грамоти МВС України і УМВС в області. Загалом було заохочено 123 правоохоронці.
Привітав присутніх у залі і голова обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції УМВС в області Валерій Шевчук. Валерій Петрович вручив кільком начальникам міськрайорганів оргтехніку та нагородив правоохоронців відзнаками і грамотами Профспілки атестованих працівників ОВС України.
Також працівники міліції вшанували пам’ять своїх колег, які загинули виконуючи службовий обов’язок, хвилиною мовчання.
Наприкінці зібрання присутнім подарували святковий концерт лауреати та переможці міжнародних і всеукраїнських конкурсів, у тому числі і правоохоронці, а також хореографічний ансамбль школи-інтернату «Алегро».

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool