В Україні оновили «червоні», «помаранчеві» і «жовті» зони COVID-19

Березень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 384 | Коментарі: 0

До списку «червоних» потрапили 4 області: Івано-Франківська, Чернівецька, Житомирська та Закарпатська. «Помаранчеві» 9 областей: Вінницька, Донецька, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська та Хмельницька, а також м. Київ. Решта областей залишаються в «жовтій» зоні.

Основним методом недопущення поширення коронавірусу залишається виконання протиепідемічних заходів на об’єктах торгівлі, надання послуг тощо.Протягом святкових вихідних 6-8 березня фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини обстежили 372 об’єкти, порушення виявили у 27 випадках, складено 3 протоколи про адміністративне правопорушення.

Зокрема, обстежили:

190 закладів торгівлі продовольчими товарами, порушення в 12, надано 12 приписів, складено 3 протоколи (смт. Вільшанка, м. Світловодськ)
102 заклади торгівлі непродовольчими товарами, порушення в 7, надано 7 приписів
34 заклади громадського харчування, без порушень
13 перукарень та салонів краси, без порушень
14 агропродовольчих ринків, порушення в 5, надано 5 приписів
19 інших об’єктів, порушення в 3, надано 3 приписи.

Також 24 лютого в Україні розпочалася вакцинація проти COVID-19. Вакцинація є добровільною та безоплатною для представників із груп ризику. Серед них медичні працівники, які працюють у лікарнях із хворими на COVID-19, військовослужбовці, працівники та мешканці інтернатів чи інших спеціалізованих закладів із догляду за літніми людьми. Наразі в Україні вже провакциновано більше 19 тисяч осіб. З них понад 400 – медичні працівники Кіровоградщини.

Детальніше - https://cutt.ly/6zzpzXv


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool