В центрі Кіровограда в магазині пограбували продавчиню

Березень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1310 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився раніше судимий 33-річний житель обласного центру. В одному із магазинів, розташованому у центральній частині міста, «відвідувач» відібрав у працівниці закладу срібний ланцюжок з кулоном. За вчинене чоловікові загрожує до чотирьох років ув’язнення. До Кіровоградського відділу поліції з повідомленням про пригоду звернулася 46-річна потерпіла.

«За прикметами, які вказала жінка, правоохоронці встановили особу грабіжника. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – повідомив начальник відділу поліції Ігор Пайлик. – У чоловіка було вилучено і речовий доказ кримінального правопорушення – срібний ланцюжок та кулон потерпілої, – які він сховав під комбінезоном».

За попередньою інформацією, у вечірній час чоловік зайшов до одного з магазинів парфумів і почав цікавитися асортиментом товарів. У той час, коли продавець діставала коробочку, увагу злодія привернула ювелірна прикраса на шиї жінки. Не довго думаючи, зловмисник зірвав ланцюжок і втік.

Читайте: Кіровоград: безвісти зник 7-річний хлопчик (ФОТО)

Потерпіла відразу ж зателефонувала до поліції й менш ніж за годину патрульним нарядом грабіжника було затримано.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Кіровоградець раніше вже відбував покарання за скоєння пограбувань та крадіжок й лише у минулому році звільнився з місць позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool