В ОВЦ-104, що на Кіровоградщині відремонтовано клас службової підготовки працівників.

Квітень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 2241 | Коментарі: 0

Нещодавно в Олександрівському виправному центрі (№104) відремонтували клас службової підготовки.

З метою кращої обізнаності працівників ОВЦ-104 та здійснення ними своєї діяльності на засадах законності, демократії, прозорості, відкритості, забезпечення ними належного правопорядку, безпеки персоналу та засуджених, нагляду за їх поведінкою, проведення активної профілактичної роботи з метою недопущення надзвичайних подій в установі велику увагу приділяють службовій підготовці, адже саме проведення навчання посідає важливе місце у вирішенні цих відповідних завдань.
Так, в січні місяці поточного року адміністрацією установи було вирішено питання щодо виділення приміщення та облаштування класу зі службової підготовки.
На час ремонтних робіт з метою недопущення призупинень у навчальному процесі навчання проводились у актовому залі установи.
Виготовлено нову підлогу. Пофарбовано стіни та стелю. Силами майстерні установи було виготовлено нові парти та лавки для сидіння. Спеціально, для проведення практичних занять з молодими співробітниками новий клас службової підгтовки обладнано макетом установи, який використовується під час вивчення та розбору деталей маршруту, здійснення нагляду та інші нюанси проходження служби рядовим і начальницьким складом установи.
Також, додатково клас оснащений сучасною білою магнітною дошкою з необхідним інвентарем. Оснащений плакатами та стендами, що необхідні під час вивчення стройової підготовки, охорони праці, цивільної оборони, медичної та психологічної підготовки персоналу.
В майбутньому планується оснащення класу відеопроектором, для використання у навчанні фото та відео матеріалів, з петою більш кращого вивчення, розуміння та засвоєння матеріалу.

Старший інспектор (зВСПРП)
сектору по РОС Олександрівського ВЦ (№104)
старший лейтенант вн. служби
Л.Г.Ведута


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool