В Олександрійській ЦРЛ відремонтували педіатричне відділення

Листопад 09, 2017 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Реалізація обласного проекту "Здоров'я наших дітей" визначено одним із пріоритетних завдань влади на місцях.

Враховуючи медичну складову проекту, цього року активними ремонтними роботами в області охоплено низку дитячих відділень районних і міських лікарень. В їх числі й Олександрійська ЦРЛ.

Загалом на ремонт та облаштування педіатричного відділення лікарні у поточному році спрямовано близько 675 тисяч гривень. За кошти районного бюджету тут виконано комплекс внутрішніх оздоблювальних робіт, замінено двері, сантехнічні, водонагрівальні та освітлювальні прилади.

За інформацією головного лікаря Валентини Гарагулі, відділення розраховано на 30 пацієнтів (20 стаціонарних ліжок та 10 ліжок денного стаціонару) та у повній мірі забезпечено медичними кадрами. Тут є фізіотерапевтичний та маніпуляційні кабінети, палата інтенсивної терапії, що оснащені сучасним медичним обладнанням (придбано кисневий концентратор, шприцевий дозатор, відсмоктувач медичний та небулайзер компресорний).

Результати виконаних робіт проінспектував голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, перебуваючи з робочим візитом в Олександрійському районі. Він оглянув лікарняні палати, поспілкувався з маленькими пацієнтами. Керівник області залишився задоволений умовами лікування, створеними у медичному закладі.

"Приємно, що ініціатива "Здоров'я наших дітей" на марші. У нас є сучасне медичне містечко – дитяча обласна лікарня з новітнім обладнанням та висококваліфікованими фахівцями. До сучасних стандартів лікування прагнемо наблизити й районні лікарні, в більшості яких проводиться робота з оновлення пологових та дитячих відділень. Вони мають бути відремонтовані, затишні, теплі, технічно оснащені, щоб фахівці змогли швидко і якісно надати медичну послугу", - підкреслив голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool