В Олександрії за гарячими слідами було затримано підозрюваного у розбійному нападі

Серпень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 615 | Коментарі: 0

За інформацією правоохоронців чоловік, застосувавши фізичну силу, відкрито заволодів майном 28-річного олександрійця та втік.

«Повідомлення про вчинення кримінального правопорушення в одному зі скверів міста надійшло до Олександрійського відділу поліції вдень 14 серпня.

Невідомий, нанісши кілька ударів, заволодів барсеткою з грошима та телефоном потерпілого. Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди. – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов. На пошуки зловмисника були задіяні всі наряди груп реагування патрульної поліції, які працюють в місті, і вже за кілька годин, за прикметами, підозрюваного було затримано. Ним виявився 24-річний раніше судимий місцевий житель».

Особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Наразі поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч.1. ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції
Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool