В Олександрівці дошкільнята вчитимуться в оновленому дитячому садочку

Серпень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Під час робочої поїздки до Олександрівки голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко завітав до реконструйованого дошкільного закладу.

Ремонтні роботи були проведені у червні-серпні цього року у навчально-виховному об’єднані №2, у приміщенні якого розміщується дитячий садочок.

Загалом, на його реконструкцію з районного бюджету було витрачено чималу суму – 300 тис. грн. За рахунок цих коштів був проведений ремонт приміщень та монтаж нового обладнання (на суму 60 тис. грн.), а також придбані нові меблі, сантехніка, електротехнічні прилади, посуд та ігрове обладнання.

Повноцінну дошкільну освіту відтепер отримуватимуть близько 50 дітей з Олександрівки та прилеглих до неї населених пунктів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool