В Одесі залізничники та зернотрейдери обговорили питання організації перевезень рекордного врожаю зерна

Липень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

26 липня в приміщенні морвокзалу Одеського порту відбулася робоча нарада з підведення підсумків роботи по експорту та організації перевезень врожаю зернових у 2015-2016 маркетингових роках.

У роботі взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, ПАТ «Укрзалізниця», в тому числі регіональної філії «Одеська залізниця», Української зернової асоціації, експортери та трейдери зерна, представники портів півдня країни, припортових елеваторів та зернових комплексів.

У якості модератора зустрічі виступив начальник департаменту управління рухом ПАТ «Укрзалізниця» Віталій Алейник.
Доповідачі зазначили, що врожай зернових та зернобобових культур у поточному році в Україні є рекордним, а найуспішніше роботи по збиранню врожаю проводять південні та центральні області України, де Одеська область є лідером відразу за декількома показниками.

В.о. начальника регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ В’ячеслав Єрьомін підбив підсумки робочої наради: «Ми активно співпрацюємо з інвесторами, маємо проекти по Одеській залізниці, портам Одеса, Южний та іншим. Одеська магістраль відкрита для співпраці, розвитку інфраструктури із залученням фінансів інвесторів для збільшення об’ємів переробки вантажів залізничним транспортом, у тому числі й зерна».

Також він відзначив, що за останні роки вдалося утримати на належному рівні кількість зерновозів за рахунок отриманого залізницею фінансування на проведення необхідних зерновозам діагностик: «Майже 70% ремонтів зерновозів було проведено саме на Одеській залізниці, яка є балансоутримувачем вагонів даного парку», – підкреслив В’ячеслав Єрьомін.

Організатори заходу вважають, що проведення такої щорічної наради є необхідністю, адже саме тут визначаються проблемні питання та шляхи їх вирішення, а зернотрейдери можуть водночас врегулювати всі питання із залізницями, де відбувається і навантаження, і вивантаження зерна.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool