В Одесі пройшов XI День Міжнародного експедитора

Червень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

31 травня 2013 року в Одесі пройшов XI День Міжнародного експедитора.

Дана конференція була присвячена питанням організації міжнародних вантажних перевезень через регіони Чорного, Балтійського та Каспійського морів у напрямках Північ-Південь, Захід-Схід, а також були розглянуті питання розвитку інтермодальних перевезень в цілому.
У роботі конференції взяли участь директор Українського транспортно-логістичного центру Володимир Іващук, генеральний директор Асоціації міжнародних експедиторів України Юрій Приходько, генеральний директор асоціації “Транспортно-експедиторських та логістичних організацій України “УКРЗОВНІШТРАНС” Євген Новіков, президент FIATA (Міжнародної федерації асоціацій експедиторів) Стенлі Лім, регіональний радник Європейської економічної комісії ООН Маріо Апостолов, президент АТ “ПЛАСКЕ” Олег Платонов та інші.
Директор Українського транспортно-логістичного центру Володимир Іващук зазначив, що на сьогоднішній день роль експедиторських організацій є дуже важливою для збереження існуючих обсягів перевезень вантажів, для їх нарощування та збільшення і дана конференція допоможе розглянути та вирішити актуальні питання задля досягнення нового рівня взаємодії учасників процесів перевезень.
Від імені генерального директора Укрзалізниці Володимир Іващук відзначив почесною нагородою Олега Платонова за сприяння розвитку залізничного транспорту.
День Міжнародного експедитора за 11 років проведення став щорічним форумом для представників транспортної галузі та зарекомендував себе як важливий результативний захід. Він об'єднує міжнародних експедиторів вантажів, залізничників та інших учасників процесу перевезень із країн Європи, Азії та інших континентів. Дана конференція надала її учасникам гарну можливість встановити нові ділові контакти для обміну накопиченим досвідом та спільно реалізувати нові проекти.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool