В ОДА обговорили заходи з відзначення у Кропивницькому Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом

Травень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

 

 

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулось засідання обласного організаційного комітету з підготовки та відзначення у 2018 році Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

У засіданні взяли участь керівники профільних департаментів облдержадміністрації, керівництво міської ради Кропивницького, представники громадських організацій.

Як відзначено на засіданні оргкомітету, урочисті заходи проходитимуть в обласному центрі протягом 7-9 травня. Розпочнуться вони із вшанування 7 травня учасників АТО та ветеранів війни, які лікуються в обласному госпіталі. Цього ж дня о 10.00 на подвір'ї госпіталю проводитимуться спортивні змагання серед військовослужбовців.

8 травня на Рівненському кладовищі відбудеться панахида за загиблими учасниками АТО. Увечері о 22.00 на Театральній площі розпочнеться акція "Перша хвилина миру", що триватиме до 23.00.

9 травня епіцентром урочистих заходів традиційно стане меморіал "Фортечні вали".

Перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко закликав відповідальних за проведення святкових заходів вчасно завершити усі підготовчі роботи з урахуванням озвучених під час засідання пропозицій. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool