В Новоукраїнці будують дитячий садок

Лютий 08, 2018 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

З ходом реконструкції дошкільного навчального закладу "Зернятко" у Новоукраїнці сьогодні ознайомився голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва Сергій Проненко, будівельні роботи розпочато восени 2017 року.

За цей час виконано роботи з утеплення фасаду, замінено вікна, збудовано покрівлю, облаштовано зовнішній водопровід та теплові мережі. Також побудовано приміщення теплогенераторної та фундамент під димову трубу. Нині тривають роботи з облаштування котельні, яка працюватиме на твердому паливі. За період будівництва на реалізацію проекту витрачено близько 6 мільйонів гривень, у тому числі з державного – 5,2 млн. грн. та місцевого бюджетів – 800 тис. грн. За підрахунками проектантів, для того, щоб заклад ввести в експлуатацію цього року, необхідне фінансування у розмірі 12 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку.

Під час обговорення робочих питань, голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко закликав керівника Виробничого підприємства "Трансгазбуд", яке виступає генеральним підрядником, восени здати об’єкт в експлуатацію.

За інформацією голови Новоукраїнської ОТГ Олександра Корінного, відкриття дитячого садка дасть можливість практично повністю вирішити питання з нестачею місць в місцевих ДНЗ.

"У 2018 році маємо завдання Уряду – подолати черги в дитячі садки. Що для цього робиться в Кіровоградській області? В Новоукраїнській ОТГ будується дитячий садок на 110 місць. Подібні проекти реалізуються у Новій Празі і Устинівці, заплановано також у Голованівському районі", - відзначив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool