В Новоархангельській ЦРЛ розпочато ремонт кількох відділень

Грудень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Задля збереження та розвитку медицини в районі влада і надалі збільшує фінансування центральної районної лікарні.

Так, на заміну вікон у терапевтичному та пологовому відділеннях було виділено 195 тис.грн. А на черговій сесії районної ради додатково виділено ще 400 тис.грн для проведення ремонту в реанімаційному відділенні районної лікарні.

Голова райдержадміністрації Сергій Васильченко, голова районної ради Олег Сова, головний лікар ЦРЛ Олена Прийма та директор Благодійного фонду “Розвиток Новоархангельщини” Валентина Крамар оглянули реанімаційне відділення ЦРЛ та обговорили план виконання ремонтних робіт. Варто зазначити, що керівники району крім вже виділених 400 тис.грн. планують розглянути можливість щодо збільшення фінансування будівельних робіт в разі потреби.

"Сьогодні ми є свідками того, що керівництво району, аграрії і лікарні не лише декларують бажання щось змінити, але й підкріплюють наміри конкретними кроками. Відремонтоване й відкрите дитяче відділення – це чи не найкраще підтвердження задекларованих реформ, а для влади – реальна оцінка спільної роботи. І це важливо. Бо ж в останні роки саме завдячуючи співфінансуванню із різних рівнів бюджетів нам вдається реалізовувати масштабні проекти, здійснення яких лише коштом району чи області було б не можливо”, – наголосив Сергій Сергійович.

Проведення реконструкції лікувального закладу, оновлення матеріально-технічної бази дозволять покращити медичне обслуговування жителів району.

Новоархангельська РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool