В Кропивницькому вшанували пам’ять загиблих при виконанні службових обов’язків працівників органів внутрішніх справ

Серпень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

В зібранні, яке відбулося біля обеліску «Загиблим солдатам Правопорядку», взяли участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, начальник ГУНП в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко, Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк, рідні та близькі загиблих правоохоронців.

Мітинг-реквієм пройшов в одному з центральних скверів міста. Його відвідали не лише ті, хто втратив своїх рідних та колеги, але й багато інших мешканців обласного центру, що прийшли вклонитися світлій пам’яті людей, які цінували чуже життя більше, ніж своє власне.
На їх честь в цей день була почесна варта та квіти, і найважливіше - безмежна вдячність та шана.

- Сьогодні ми зібралися разом для того, аби вклонитися світлій пам’яті наших правоохоронців, які поклали своє життя, захищаючи Батьківщину і народ. Ці люди - герої, справжні патріоти, вірні сини свого народу і визволителі для тих, хто лишився живим. Ми безмежно вдячні їм за подвиг і вклоняємося їх світлій пам’яті, – зазначив, звертаючись до присутніх, очільник області Сергій Кузьменко.
- Від себе особисто, всього колективу поліції області висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих колег. Ми розділяємо Вашу скорботу і обіцяємо свою підтримку і допомогу, – сказав начальник ГУНП в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.

Наприкінці заходу Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив молебінь.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool