В Кропивницькому водії маршрутних таксі не вийшли на маршрути

Квітень 02, 2020 | Новини | Переглядів: 4434 | Коментарі: 0

Тільки кропивничани стали звикати до режиму роботи громадського транспорту в умовах обмежувальних заходів спричинених карантином, як свій «сюрприз» їм приготували міські водії маршруток, які сьогодні з ранку, не вийшли на свої маршрути.

Мешканці обласного центру , які не змогли скористатися маршрутками, висловлювали сьогодні своє невдоволення, бо не всюди курсують тролейбуси та автобуси

В Кропивницькому водії маршрутних таксі не вийшли на маршрути

- Сьогодні всім важко. І водіям, і малому бізнесу, і багатьом іншим категоріям громадян. В умовах карантину і надзвичайної ситуації неможна чути і бачити тільки себе. Свої проблеми треба вирішувати у владних кабінетах, а не брати у заручники все місто, - так коментує цю ситуацію Василь Мосієнко, лідер лівих сил Кропивницького, якому сьогодні прийшлося йти пішки.  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool