В Кіровоградському відділенні Кіровоградської ОДПІ відкрито Центр обслуговування платників податків(фото)

Серпень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 2087 | Коментарі: 0

Він надаватиме послуги платникам податків Кіровоградського району.

У центрі обслуговування вони зможуть оперативно отримати необхідну інформацію та індивідуальні податкові консультації, подати звіти. Допоможуть їм у цьому найкращі фахівці Кіровоградського відділення Кіровоградської ОДПІ. Відвідувачам у нагоді стануть й інформаційні стенди, на яких розміщені взірці заяв та інших дозвільних документів, форми декларацій, а також необхідні для сплати реквізити бюджетних рахунків.
Відкрив центр перший заступник голови ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха. Посадовець наголосив – державна податкова служба робить все можливе для комфортного перебування платників в органах ДПС. Він висловив сподівання, що підприємці оцінять кроки назустріч, зроблені податковою, і будуть завжди своєчасно і в повному обсязі сплачувати податки.
Також участь у церемонії відкриття центру обслуговування платників податків взяли голова Кіровоградської райдержадміністрації Андрій Маліцький, начальник Кіровоградської ОДПІ Олександр Постриганенко та начальник Кіровоградського відділення Кіровоградської ОДПІ Надія Воленшчак.
Наприкінці начальник Кіровоградської ОДПІ Олександр Постриганенко вручив подяки за сумлінну сплату кращим платникам податків Кіровоградського району.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області

В Кіровоградському відділенні Кіровоградської ОДПІ відкрито Центр обслуговування платників податків(фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool