В Кіровоградському обласному госпіталі вчаться кризовій психології та терапії

Грудень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

В Кіровоградському обласному госпіталі старував дводенний денний семінар–тренінг з психології для лікарів та психологів, які працюють з учасниками бойових дій в різного роду програмах реабілітації.

Тренер, який проводить навчання - Катерина Проноза, кризовий психолог, член ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій». Катерина з самого початку антитерористичної операції на сході України координує роботу з психологічної допомоги в військових госпіталях Києва та Київської області.

Навчання матимуть змогу пройти як психологи, які безпосередньо проводять реабілітацію учасників АТО, психологи з Кіровоградського обласного воєнкомату, психологи, які працюють в Центрах медико-психологічної допомоги в Кіровоградському та Знам’янському районах області.

«Це вже не перше навчання з психології, яке ми організовуємо в нашій області»,- зазначає головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко, - адже Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни є організаційно методичним центром з надання медичної та психологічної допомоги в області, на його базі створений Центр медико-психологічної реабілітації «КОМПАС», і перед нами стоїть задача підготувати спеціалістів, які залучаться до роботи з психологічної реабілітації в районах».

Ганна Колєва, керівник Кіровоградського осередку ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій та координатор Центру «КОМПАС», так коментує проведення навчання: - «Вибір тренерів-психологів, яких ми запрошуємо на подібні навчання не випадковий, ми запрошуємо професіоналів своєї справи, які в своїй діяльності досягли вже певних успіхів та результатів. Тож протягом цих двох днів з лікарями та психологами працює такий фахівець».

Навчання триватиме до вечора середи і закінчтеся врученням сертифікатів учасникам.

Катерина Колєва
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool