В Кіровоградській області виявлено факти перебування «нелегалів»

Квітень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Управління СБ України в Кіровоградській області повідомляє про збільшення фактів перебування на території регіону іноземців з порушенням міграційного законодавства.

Така негативна тенденція несе ряд потенційних загроз, пов’язаних з використанням вказаної категорії осіб спецслужбами іноземних держав у протиправній діяльності терористичного характеру, представниками транснаціональної злочинності (переміщення наркотичних засобів, торгівля людьми). Вищевказане має негативний вплив на євроінтеграційні процеси, забезпечення громадського порядку та національну безпеку в цілому.

З метою запобігання та протидії нелегальній міграції в Кіровоградській області та інших протиправних дій на шкоду державній безпеці України з боку іноземних громадян з країн так званого «міграційного ризику», Управлінням СБ України в Кіровоградській області спільно із обласним Управлінням ДМС України проведено цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант».
Співробітниками міграційної служби та правоохоронцями перевірено місця компактного перебування на території регіону вихідців з африканських, азіатських та арабських країн.

За період з 14 березня по 5 квітня цього року прийнято десять рішень про примусове повернення іноземних громадян до країн походження.
Крім того, вихідця однієї з африканських країн поміщено до тимчасового пункту утримання іноземців, що незаконно перебувають на території України.

Наразі, спільна робота щодо виявлення та відповідного правового реагування по фактах перебування нелегальних мігрантів в регіоні триває.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool