В Кіровоградській області успішно пройшло ЗНО з математики

Травень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

21 травня 2019 року у Кіровоградській області організовано та проведено зовнішнє незалежне оцінювання з математики.

Відповідно до встановлених вимог, майбутніх випускників прийняли 16 пунктів тестування, 11 з яких розміщені в м.Кропивницькому, 3 - м.Олександріїї, 2 - смт Голованівську.

У роботі було задіяно 231 аудиторія, в яких проходили тестування 3750 випускники, що склало 97,1% від загальної кількості зареєстрованих (всього зареєстрованих 3862 учнів).
Зовнішнє незалежне оцінювання з математики пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Також було забезпечено вчасне, централізоване, безкоштовне підвезення випускників до пунктів тестування.

У ході проведення ЗНО було зафіксовано 3 випадки наявності у 2 абітурієнтів мобільного телефону та 1 навушників. Абітурієнти були вилучені з аудиторії та втратили можливість здачі даного предмету.
23 травня 2019 року відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. Працюватиме 32 пункт тестування: 13 в м.Кропивницькому, 5 - м.Олександріїї, по 2 у м. Знам’янка, Світловодськ, Новоукраїнка, Новомиргород, Благовіщенськ, Долинська, смт Голованівськ.

Управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool