В Кіровоградській області проходить акція «День добра».

Листопад 12, 2012 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

Щорічна акція «День добра» присвячена міжнародному Дню інвалідів вже вдруге стартує в м. Кіровограді та Кіровоградському районі.

Так, як і в минулому в цьому році, акцією опікуються директор Кіровоградського районного будинку культури Павло Федчишин та координатор соціальних проектів КОГО «Інформаційно-ресурсний центр» Ганна Колєва.
Мета акції – збір іграшок, книжок, альбомів, а також благодійної допомоги для дітей з обмеженими фізичними можливостями, яким потрібна підтримка і піклування кожного з нас, – говорить Павло Федчишин.
Минулого року нам вдалося допомогти багатьом дітям. До акції приєдналися громадські активісти з Кривого рогу, які привезли подарунки дітям, а жителі міста приносили іграшки разом з дітьми, – зазначає Ганна Колєва.

Тож цього року знову відкриваються пункти прийому іграшок, книг та благодійної допомоги за адресами:
КОГО «Інформаційно-ресурсний центр» вул. Дзержинського 53 А;
Кіровоградський районний будинок культури, вул. Дарвіна.

Довідки за телефонами: 32-16-62; 095 92 69 861; 096 711 45 61.

Фінал акції відбудеться 3 грудня 2012 року в Кіровоградському районному будинку культури. В програмі святкові урочистості, творчі майстер-класи для дітей та вручення активів, зібраних під час акції «День добра».

Марія Котеля
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool