В енергетиків Кіровоградщини «гаряча» пора

Липень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Реалізація взятих на себе зобов‘язань вимагає щоденної наполегливої праці.

Плани інвестиційної програми, капітальних ремонтів і технічного обслуговування електромереж мають бути виконані вчасно та в повному обсязі. Інакше й бути не може. Тим більше, що в енергетиків нині «гаряча» пора – умови дозволяють працювати без огляду на погоду й протяжність світлового дня.
Підсумки роботи за перше півріччя засвідчили, що технічні підрозділи компанії справляються із поставленими завданнями. Зокрема, капітально відремонтовано майже 250 кілометрів повітряних ліній напругою 150 кВ, більше 110 кілометрів ПЛ напругою 35 кВ, 431 кілометр ПЛ напругою 6-10 кВ, 625 кілометрів ПЛ напругою 0,4 кВ. Відремонтовано силовий трансформатор напругою 150 кВ, 3 силових трансформатори напругою 35 кВ, 63 силових трансформатори напругою 6-10/0,4 кВ та 641 трансформаторна підстанція напругою 6-10/0,4 кВ.
У рамках інвестиційної програми 2013 року реконструйовано та збудовано майже 46 кілометрів ліній електропередачі напругою 0,4 – 6-10 кВ, в м. Кіровограді реконструйовано центральний розподільчий пункт, виконано модернізацію п’яти підстанцій напругою 35 кВ із заміною застарілих масляних вимикачів на вакуумні.
Справжнім досягненням стало масштабне впровадження надсучасного обладнання на ключових високовольтних підстанціях.
 

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool