Увага Рух транспорту буде перекритий

Липень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1828 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням робіт з прокладання траси зовнішніх мереж газопроводу виконавчий комітет Кіровоградської міської ради дозволив тимчасово перекрити рух автотранспорту, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

По вул. Пашутінській на ділянці від вул. Леніна до вул. Шевченка з 8.00 6 липня 2011 року до 22.00, 19 липня 2011 року та на ділянці від вул. Шевченка до вул. Гагаріна з 8.00 20 липня 2011 року до 22.00 2 серпня 2011 року.
Роботи на перехресті вул. Шевченко вул. Пашутінській будуть проводитись у нічний час.
А у зв’язку з проведенням земляних робіт по заміні ділянки каналізаційної мережі виконком погодив тимчасове перекриття руху автотранспорту по вул. Шевченка на ділянці від вул. Червоногвардійської до вул. Карабінерної з 8.00 до 17.00 12 липня 2011 року та 13 липня 2011 року.
Виконком зобов’язав КП «Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство Кіровоградської міської ради» до початку робіт встановити необхідну кількість дорожніх знаків за схемою, погодженою з ВДАІ з обслуговування м. Кіровограда при УДАІ УМВС України в Кіровоградській області, та демонтувати їх після завершення робіт на проїжджій частині вулиці та тротуарі, інформувати територіальну громаду міста та зацікавлених перевізників про тимчасове перекриття руху через засоби масової інформації та в місячний термін із залученням комунального підприємства по утриманню шляхів відновити асфальтне покриття в місцях розриття та пошкодження проїжджої частини.

джерело сайт Кіровоградської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool