Увага! ПриватБанк попереджає про спам-атаку на поштові скриньки українців

Березень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Сьогодні відбулося масове розсилання спаму на електронні поштові скриньки українців від імені ПриватБанку.

Листи було надіслано від користувачів із доменним ім’ям ***.ru та ***com.ua

Звертаємо вашу увагу, що пошта, з якої приходить інформація від банку, завжди закінчується на @privatbank.ua та @pbank.com.ua. Будь-які сторонні адресанти, які маніпулюють назвою ПриватБанку, є банальними розповсюджувачами спаму та шахраями!

Фейкові листи мають певний шаблон змісту: вітання клієнта, повідомлення про відкриття нового рахунку та прохання перейти за посиланням для ознайомлення з ним. Окрім побажань гарного дня та інших атрибутів лояльності до клієнта, лист містить телефон для нібито дзвінків із-за кордону.

Будьте обережні: у жодному разі НЕ МОЖНА переходити за посиланнями, завантажувати чи встановлювати файли з листа, якщо його отримано не від відправника @privatbank.ua та @pbank.com.ua. Це може призвести не лише до пошкодження програмного забезпечення, а й до втрати персональних даних.

Нагадуємо, що безпека клієнтів – найважливіший пріоритет ПриватБанку. За будь-яких питань чи сумнівів ви завжди можете звернутись за телефоном клієнтської підтримки 3700 та перевірити отримані дані.

Більше про правила безпеки – за посиланням https://privatbank.ua/ru/safeness/


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool