Увага! Очікується ускладнення погодних умов на території Кіровоградської області

Жовтень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

За повідомленням Українського гідрометцентру, 5 та 6 жовтня очікується погіршення погодних умов на території України. Зокрема, впродовж 6 жовтня у Кіровоградській області очікується посилення швидкості вітру до 19-24 м/с.

Шановні громадяни!
Управління ДСНС в області закликає бути уважними та обережними у період ускладнення погодних умов. Зверніть увагу, що під час сильних поривів вітру виникає загроза пошкодження ліній електропередач, падіння дерев та металоконструкцій, тому тримайтесь від них якомога далі. Також при сильному вітрі не наближайтесь до хитких напівзруйнованих будівель, тимчасових парканів та великих скляних вітрин. Подбайте про безпеку дітей та людей похилого віку.
Будьте пильними – бережіть себе!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool