Усі ремонтні роботи на дорогах Кіровоградщини треба завершити вчасно, - Сергій Кузьменко

Жовтень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Другий рік на Кіровоградщині проводяться систематизовані роботи з ремонту та будівництва автомобільних доріг.

Сприяло цьому збільшення фінансування галузі. Роботи проводяться, незважаючи на проблему нестачі будівельних компаній і дефіциту відповідних фахівців. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради.

– Динаміку не можна не помітити: у минулому році ми мали 300 мільйонів гривень на будівництво і ремонти доріг, цього року запланували освоїти 700 мільйонів гривень. Наступного року буде створено відповідний дорожній фонд, що дасть можливість залучити ще на 50% більше коштів, – підкреслив Сергій Кузьменко. – Є велика увага Уряду України до цього питання – Прем'єр-міністр особисто переймається справами будівництва доріг у державі і, зокрема, на Кіровоградщині. Приємно, що є позитивні відгуки про вже зроблену в цьому напрямку роботу.

Голова облдержадміністрації зауважив, що цього року для завершення усього об’єму розпочатих на дорогах області робіт залишилося максимум 30-45 днів, якщо сприятиме погода. Зважаючи на це, Сергій Кузьменко коротко окреслив основні напрями, на які слід звернути увагу. Зокрема, треба завершити роботу на ділянці дороги, яка забезпечує проїзд автотранспорту на місто Дніпро, закінчити відновлення шляхопроводу над залізницею біля Олександрії, а також докласти максимум зусиль, щоб добудувати об’їзду автодорогу навколо Знам'янки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool