Уряд затвердив «Нову українську школу»

Грудень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 752 | Коментарі: 0

В школі будуть навчатися 12 років, у вузах бакалаврат скоротять до 3 років

На шляху до впровадження Нової української школи здійснений черговий кроки, повідомляє офіційний сайт Міністерства освіти і науки України.

Вчора, 14 грудня, Уряд затвердив Політичну пропозицію щодо реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», яку представила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Важливо підкреслити, що Політична пропозиція - стратегічний документ , із урахуванням якого розроблятиметься подальша програма діяльності Уряду щодо реформування загальної середньої освіти до 2029 року.

Як підкреслює Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, ми маємо перейти від школи знань до школи компетентностей, тобто виокремити необхідне ядро знань та навчити дітей реально з цими знаннями працювати.

Програмою передбачена 3-річна профільна школа, тобто 12 класів. Даний крок необхідний для забезпечити нових результатів навчання, на вибір профілю подальшого навчання та напрямок свого життєвого розвитку. Проте за рахунок підвищення якості середньої освіти на більшості спеціальностей бакалаврату буде зроблене 3-річне навчання, тобто ці речі будуть взаємно компенсуватися.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool