Уряд підвищив пенсію для 13,3 млн. пенсіонерів

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

З 1 травня 2012 року 13 млн. 300 тис. громадян отримають підвищені пенсії. Це передбачено постановою «Про підвищення рівня соціального захисту населення», яку Кабінет Міністрів України ухвалив на засіданні 23 квітня.

Постанова прийнята на виконання соціальних ініціатив Президента України і фінансово забезпечена змінами до Державного бюджету на 2012 рік, які набули чинності.

Згідно з рішенням Уряду, розмір підвищення становитиме не менше 100 грн.

Таким чином, Уряд здійснює осучаснення пенсій та підвищить рівень соціального захисту та соціального забезпечення найуразливіших категорій населення.

Разом з цим, на жаль, неможливо підвищити пенсії для тих осіб, які взагалі не мають трудового стажу і впродовж життя не здійснювали внески до Пенсійного фонду України. Ці категорії пенсіонерів отримують так звану «соціальну пенсію», підвищення якої відбувається зі зміною розміру мінімальної пенсії, що буде робитися в плановому порядку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool