Ульяновський район: рух транспорту на автобані «Київ-Одеса» повністю відновлено

Грудень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

14 грудня близько 7:00 на території Ульяновського району на 240 км автодороги Київ-Одеса сталася ДТП за участю вантажних автомобілів.

З 9:00 до 11:00 на даній ділянці дороги додатково сталося ще декілька випадків зіткнення вантажних автомобілів. Як наслідок – утворився 5 км затор у русі автомобільного транспорту.
Співробітниками ДАІ було організовано рух транспорту по одній смузі в об’їзд ділянки, де сталася ДТП. Від ТУ МНС Кіровоградській області для надання допомоги по відновленню руху було залучено 22 чоловіки особового складу та 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки. На місці події здійснювалося чергування двох бригад швидкої медичної допомоги. Працівниками МНС було організовано мобільні пункти роздачі гарячого чаю.
Бійцями МНС деблоковано 2 травмованих людей з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля та вилучено з проїжджої частини траси 21 автомобіль.
Станом на 17:30 рух транспорту на автобані «Київ-Одеса» повністю відновлено.
ТУ МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool