Учасники Кіровоградської команди Майданс визначились з місцем розміщення дитячих майданчиків (перелік)

Червень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1900 | Коментарі: 0

На хуторі «Надія», а потім у приміщенні Кіровоградської міської ради відбулась зустріч керівництва області та міста з переможцями Кіровоградської команди Всеукраїнського танцювального проекту “Майдан's“.

У заході взяли участь: голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Ларін, заступник голови обласної ради Олександр Шаталов, Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лариса Андреєва, керівники підприємств міста. Для учасників кіровоградської команди були організовані екскурсії, виставки, виступи бардівських та фольклорних колективів, тренінги. Під час зустрічі відбулось і голосування щодо остаточного вибору місць розташування дитячих майданчиків, які будуть побудовані за рахунок мільйона гривень, виграного кіровоградською командою.
У приміщенні Кіровоградської міської ради пройшло вручення іменних грамот кожному учаснику проекту, медалей, пам'ятних кубків всім партнерам, що допомагали у проведенні “Майдан's". Олександру Лещенку було вручено чек на 20 тис.грн. для відкриття танцювальної школи. Головною подією зустрічі стало оголошення підсумків голосування щодо остаточного вибору місць розташування дитячих майданчиків.

Відповідно до результатів голосування, майданчики будуть розташовані за адресами:
1. Ковалівський парк
2. Ковалівка, вул. Жовтневої революції, 10-16
3. вул. Героїв Сталінграда, 4
4. Новомиколаївка, парк Крючкова
5. вул. Попова, 9 (біля поліклініки)
6. вул. Жадова, 28
7. вул. Пацаєва, 5, корп. 1-4
8. селище Гірниче
9. район Шкільний, пров. Кріпосний, 7
10. Нова Балашівка, вул. Кременчуцька
Одинадцятий майданчик буде збудовано у м. Олександрії, на батьківщині Олександра Лещенка.

джерело: Кіровоградська міська рада
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool