Учасниками інформ-порадника стали 53 кіровоградця

Березень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

Бібліотка №18 з метою популяризації сучасної української мови, розвитку інтересу до української літератури, удосконалення усного мовлення та виховання потреби в читанні на рідній мові провела інформ-порадник, учасниками якого стали 53 читачів.

З цієї теми було підготовлено брошуру «Читай українською!», яка складається з чотирьох розділів-списків літератури:
- Батькам, вчителям
- Дошкільнятам та дітям молодшого шкільного віку
- Дітям середнього шкільного віку
- Кіровоградські письменники - дітям

Переглядом рекомендованого списку книг українських письменників «Золотий список від України» та веб-списку «Українська література для сімейного читання» зацікавились читачі усіх категорій.

Присутні на заході з радістю брали брошури з рекомендованою літературою додому, адже сьогодні читання у родині знову стає популярним. Якщо батьки бажають виховувати добрих і освічених дітей, люблячих свою родину і країну, то порада від бібліотекарів – приділяйте більше часу своїм дітям, читайте з ними книги, розмовляйте на рідній мові!

Цілий народ мусить дбати, щоб його молодь правильно й своєчасно навчалася соборної літературної мови, цебто виховувалась на почутті всенаціональної єдності. Ми радо допоможемо читачам не тільки у пошуку інформації, а й у розширенні світогляду, підвищенні свого культурного рівня та в удосконаленні усного мовлення на рідній мові.
 

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool