Учасник Всеукраїнського фестивалю героїко-патріотичної пісні від Кіровоградщини виборов ІІ місце

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

16 травня у Вінниці відбувся гала-концерт V Всеукраїнського фестивалю героїко-патріотичної пісні.

Столиця Поділля вперше зустрічала гостей та учасників цього пісенного конкурсу, організаторами якого є Державна служба України з надзвичайних ситуацій і Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та ДСНС України. Вінницькі рятувальники доклали максимум зусиль, аби захід пройшов на найвищому рівні, а учасники почувались комфортно. Усі, хто побував на згаданому заході, відзначають високий рівень підготовки 150 конкурсантів, що зумовило інтерес широкого кола глядачів до фестивалю та дозволило цікаво провести час і насолодитись творчістю талановитих виконавців патріотичної пісні.
Кіровоградщину на фестивалі представляв досить відомий і популяний на батьківщині автор і виконавець патріотичних пісень полковник у відставці Андрій Фоменко. Андрій виконав три пісні, одна з яких була присвятою товаришеві, який загинув у АТО. Відверті й зворушливі, вони не залишили байдужими глядачів, тож Андрій Володимирович повернувся до Кіровограда з Дипломом лауреата фестивалю та ІІ місцем. Варто відзначити, що Андрій Фоменко вже втретє бере участь у Фестивалі від імені Кіровоградщини та кіровоградської служби порятунку і на першому з них, який проводився у Хмельницькому, також виборов ІІ місце.
Гран-прі фестивалю дісталось господарям свята. Володарі перших місць та решта учасників отримали грамоти від організаторів заходу, цінні подарунки, а ще гучні аплодисменти від глядачів за подароване мистецьке свято.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool