У Знам’янці серед населення провели роз’яснювальну роботу

Серпень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 603 | Коментарі: 0

Крім непереборних обставин, існують цілком об’єктивні причини виникнення пожеж у житловому секторі. Здебільшого, загорянь можна уникнути, якщо змалку виробити корисні звички щоденної поведінки у різних побутових ситуаціях.

Так, вимикання електроприладів з розеток перед виходом з дому, контроль за справністю систем опалення, газової та електричної побутової техніки, вчасний ремонт чи заміна електропроводки, розумне користування відкритим вогнем на власному подвір’ї, у лісі чи на відкритих територіях та відповідна виховна робота з дітьми – і ймовірність пожежі у вашій оселі зводиться до мінімуму.

Саме цю думку старались донести до людей рятувальники м. Знам’янки під час роз’яснювальної роботи 8 серпня.

Разом з цим фахівці Служби порятунку нагадували мешканцям районного центру про можливість натрапити на небезпечні предмети, що можуть виявитись боєприпасами часів Другої світової війни. Тому варто завжди пам’ятати, як діяти у такому випадку. Також громадяни отримали застережні листівки, де тезами викладені правила поведінки влітку.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool