У Знам’янці одеські залізничники провели День відкритих дверей

Серпень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 704 | Коментарі: 0

28 серпня з метою задоволення кадрових потреб та ефективного укомплектування вакансій в регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» у місті Знам’янка відбулась низка тематичних заходів.

Так, на станції Знам’янка виробничого підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії відбувся День відкритих дверей. До участі в заході долучилися фахівці відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янського міськрайонного центру зайнятості, які запросили 20 осіб з числа безробітних, що перебувають у них на обліку та розглядають можливість працевлаштуватися на магістраль.

Присутніх з характеристикою станції та наявністю вакансій під час екскурсії ознайомив начальник станції Андрій Мірошніченко, а провідний інженер станції Наталія Галіба продемонструвала тематичні відеоролики про роботу регулювальника швидкості руху вагонів та безпечної роботи у зоні підвищеної небезпеки. Для тих, хто виявив бажання ознайомитися з роботою регулювальника швидкості руху вагонів на станційних коліях, було продемонстровано процес розпуску вагонів на сортувальній гірці, з демонстрацією роботи фахівця зазначеної професії.

Також в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю ПАТ «Укрзалізниця» та Державної служби зайнятості щодо проведення у 2018 році спільних заходів з працевлаштування, відбулася зустріч працівників кадрових підрозділів залізничного вузла Знам’янка з керівництвом місцевого центру зайнятості. В ході спілкування представники магістралі отримали інформацію щодо послуг, які надає служба зайнятості, про стан ринку праці та можливості професійного навчання безробітних на замовлення роботодавця під конкретні робочі місця. По завершенню учасники зустрічі узгодили спільні дії щодо подальшої співпраці.

Окремо додамо, що протягом серпня подібні заходи також відбулися в інших підрозділах регіональної філії із залученням фахівців місцевих центрів зайнятості населення. Зокрема пошукачі мали змогу ознайомитися з відкритими вакансіями та умовами праці на Долинській дистанції колії, у локомотивних депо Миколаїв, Христинівка, ім.Т.Шевченка, рейкозварювальному потязі Первомайськ-на-Бузі та інших.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool