У Знам’янському районі попередили рибалок про підступність тонкої криги

Лютий 05, 2018 | Новини | Переглядів: 673 | Коментарі: 0

5 лютого рятувальники Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу з громадянами на водоймі с. Петрове Знам’янського району, щоб попередити про небезпеки, які приховує тонка крига.

Значне потепління та танення льоду не стало приводом для рибалок не виходити на підлідну риболовлю. Як вважає більшість з них, набутий багаторічний досвід зимової риболовлі не дозволить потрапили у халепу.

Проте, як свідчить статистика, у крижаній ополонці може опинитись як новачок, так і «професіонал». Саме цю думку намагались донести до свідомості присутніх у цей день на водоймі громадян рятувальники.

Зокрема, крім статистичних даних щодо нещасних випадків на водоймах взимку, фахівці Служби порятунку розповідали про правила самопорятунку та порятунку тих, хто провалився під лід, заходи безпеки під час перебування на кризі тощо. Особливо застерігали рятувальники дорослих від того, щоб не брали із собою на екстремальне дозвілля дітей, адже дитина гине у холодній воді набагато швидше, ніж доросла людина.

На завершення розмови було роздано застережні листівки, виготовлені Управлінням ДСНС в області, з правилами поведінки на льоду.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool