У жителя Кропивницького вилучили психотропні речовини

Вересень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

29-річний раніше судимий мешканець обласного центру зберігав удома чималу кількість «психотропів». За такі дії йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

«Отримавши інформацію у рамках операції «Зброя та вибухівка» про ймовірне зберігання місцевим жителем зброї, правоохоронці провели санкціонований обшук його помешкання. Натомість у сейфі, що знаходився в одній з кімнат, поліцейські виявили та вилучили 190 полімерних трубочок із вмістом порошкоподібної речовини, схожої на метамфетамін, – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Правопорушника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1. ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Вилучені речовини направлено на дослідження.
Кропивничанину, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool