У жителя Кропивницького вилучили «психотропи» та наркотичні засоби

Вересень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 624 | Коментарі: 0

У незаконній діяльності 30-річного чоловіка викрили під час перевірки отриманої інформації щодо причетності громадянина до збуту цих речовин.

Як повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, 12 вересня за місцем проживання особи проведено санкціонований обшук.

У результаті вилучено речовини, зовні схожі на марихуану, гашиш, метамфетамін, амфетамін і таблетки – екстазі, а також 5600 гривень ймовірно отриманих від продажу наркотиків та два зошити із записами, так звану «чорну бухгалтерію».

Відповідно до попередньої інформації, прибуток від обігу наркотиків за добу складав близько 5 тисяч гривень.
За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.


За матеріалами відділу 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool