У жителя Кіровоградщини вилучено набої

Вересень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

33-річний мешканець одного з населених пунктів зберігав у власному помешканні декілька боєприпасів різного калібру. За цим фактом правоохоронці проводять розслідування.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про вчинення громадянином кримінального правопорушення. Для перевірки інформації на місце події прибула слідчо-оперативна група.

- У ході огляду помешкання, за письмовою згодою власника, працівники міліції в одній з кімнат у металевій банці з-під кави виявили 5 набоїв калібру 5,45 та 7,62 мм, - розповів начальник Маловисківського РВ УМВС в області Сергій Рудь.

За поясненнями чоловіка, боєприпаси він отримав у подарунок від знайомого.

Набої вилучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Парк Пушкіна у Кіровограді готується до святкування Дня міста

За матеріалами Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool