У жительки Кіровоградської області вилучено півтора кілограма піротехніки

Січень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

Стосовно жінки–приватного підприємця складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 195-6 КупАП за порушення порядку торгівлі піротехнічними засобами.

Мешканка одного з сіл Онуфріївського району здійснювала продаж піротехніки у власному магазині, не маючи відповідних дозвільних документів. Під час огляду приміщення торгівельного закладу правоохоронцями вилучено 800 піротехнічних виробів вагою 1,5 кілограма.
Загалом на території Кіровоградської області працівники міліції вже перевірили понад 460 об’єктів можливої реалізації піротехнічної продукції, виявили 11 фактів її продажу без ліцензії.
У ході відпрацювань із незаконного обігу вилучено близько 106 кілограмів піротехніки – понад 4090 одиниць. За порушення, пов’язані з торгівлею та використанням піротехнічних засобів, до адміністративної відповідальності притягнуто 13 осіб.
Правоохоронці Кіровоградщини продовжують проводити рейди, спрямовані на виявлення подібних фактів, і надалі.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області (за матеріалами УГБ УМВС)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool