У жителів Кіровоградського району працівники поліції вилучили коноплю

Вересень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

За попередніми даними, згортки з речовиною, схожою на наркотичний засіб, у господарській будівлі та нарковмісні рослини, виявлені на присадибній ділянці 50-річної власниці домоволодіння, належать її 28-річному родичу.

Під час відпрацювання території населеного пункту працівники поліції отримали інформацію про ймовірне вчинення громадянином кримінального правопорушення, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків.

У ході проведення санкціонованого обшуку поліцейські виявили в майстерні два саморобних пристрої для паління, два паперових згортки з подрібненою речовиною, схожою на коноплю. Крім того, в одній з кімнат будинку також було виявлено чашку та поліетиленовий пакет із насінням, схожим на коноплю, а на земельній ділянці за помешканням – кілька нарковмісних рослин.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

За матеріалами Кіровоградського районного відділення Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool