У жителів Кіровоградського району працівники поліції вилучили коноплю

Вересень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

За попередніми даними, згортки з речовиною, схожою на наркотичний засіб, у господарській будівлі та нарковмісні рослини, виявлені на присадибній ділянці 50-річної власниці домоволодіння, належать її 28-річному родичу.

Під час відпрацювання території населеного пункту працівники поліції отримали інформацію про ймовірне вчинення громадянином кримінального правопорушення, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків.

У ході проведення санкціонованого обшуку поліцейські виявили в майстерні два саморобних пристрої для паління, два паперових згортки з подрібненою речовиною, схожою на коноплю. Крім того, в одній з кімнат будинку також було виявлено чашку та поліетиленовий пакет із насінням, схожим на коноплю, а на земельній ділянці за помешканням – кілька нарковмісних рослин.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

За матеріалами Кіровоградського районного відділення Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool