У всіх школах Помічнняської ОТГ вчаться сортувати сміття (ФОТО)

Вересень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Людство щосекунди засмічує нашу планету великою кількістю найрізноманітніших відходів, що мають різний термін розкладу, від декількох десятиліть до кількох століть. 

Одним із способів впливу на цей невпинний процес є правильне сортування сміття, при якому відходи поділяються на різні елементи.

Та навчати цьому необхідно вже змалку, адже діти є головними агентами змін. Саме тому, за кошти міського бюджету були закуплені для усіх шкіл Помічнянської об’єднаної територіальної громади контейнери для роздільного сортування сміття. Було вирішено сортувати в школах пластик, папір та скло.

Діти, батьки та вчителі з великим ентузіазмом долучилися до цього процесу, адже кошти отримані від реалізації вторинної сировини школярі вирішили спрямувати на придбання саджанців та восени висадити алею молодих дерев.

Ще раніше у Помічнянських школах розпочали збирати батарейки, адже, як відомо, одна пальчикова батарейка, потрапляючи на сміттєзвалище, забруднює важкими металами близько 20 квадратних метрів землі.

Людство щосекунди засмічує нашу планету великою кількістю найрізноманітніших відходів, що мають різний термін розкладу, від декількох десятиліть до кількох століть.

Зробити свій внесок у порятунок планети може кожен. «Громада починається з тебе, Україна починається з тебе, Земля починається з тебе!», - саме під таким гаслом юні помічнянці вчаться бути екологічно відповідальними та закликають о цього усіх!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool