У центрі міста мітингували проти нової назви

Липень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1254 | Коментарі: 0

Сьогодні під стінами міської ради зібралося близько 400 мешканців міста, які виступають проти перейменування обласного центру.

Учасники протестної акції висловили свою незгоду з прийнятою постановою Верховної Ради України щодо присвоєння Кіровограду назви Кропивницький. Вони тримали в руках державну символіку та транспаранти з написами «Стоп Кропивницький!».
До мітингарів звернувся міський голова Андрій Райкович. Він підтвердив, що прцедура перейменування Кіровограда носила не демократичний характер і вона не відображає усіх думок громади. У той же час, очільник міста закликав мешканців міста зберігати спокій і запевнив, що відстоювати інтереси громади необхідно виключно у законний спосіб.
Учасник мітингу прийняли резолюцію на адресу вищих органів державної влади.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool