У центрі Кіровограда з’явилося болото

Березень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1456 | Коментарі: 0

 У центрі Кіровограда з’явилося болото і воно поза сумнівом має рукотворне походження. А точніше, ніхто з відповідальних осіб не докладе рук, щоб це болото щезло разом зі своїм неоковирним виглядом і смердінням, повідомляє сайт міськради

 А болітце почало утворюватися декілька місяців тому по вулиці Велика Перспективна поруч із приміщенням Центрального поштамту у Кіровограді. За запахом зрозуміла і причина – порив каналізації. У каналізації є власник – Кіровоградська дирекція УДППЗ “Укопошта”, яка і має належним чином слідкувати за своїм господарством.

 Доки було прохолодо і не смерділо, люди не переймалися, а з потеплінням таки не стерпіли – почали скаржитися.
 Першою за субординацією до поважної установи завітала інспектор міської спецінспекції Лариса Завидна. Вона на собі відчула, що то шукати керівника напівсекретної установи із охороною та “вертушкою” на вході. Врешті – решт інспектор вручила попередження начальнику технічного відділу. Пройшло більше тижня: реакції нуль, смердить ще більше, мешканці сусідських будинків не перестають скаржитися.
 Вчора, 22 березня, сумлінний інспектор зробила другу спробу зустрітися з очільником кіровоградської пошти. На “вертушці” жінці пояснили, що шансів у неї катьма: начальника нема і ніхто інший цією проблемою займатися не буде.
 Тож болото на головній вулиці обласного центру продовжує рости потихеньку, фундамент гарненької будівлі підмивається, відвідувачі пошти сором’язливо прикривають носа долонями.
 - Байдужість - це те неподобство, з яким ми боремося з усіх сил, - говорить начальник спецінспекції Віктор Іванов. – Зрозуміло, що новий очільник кіровоградської пошти – людина з Києва, очевидно він почувається тимчасово у Кіровограді, раз демонструє байдужість до проблем міста. Але спецінспекція не звикла не доводити справу до кінця. Дістанемо і у Києві. Якщо поштовики не сподобляться навести лад у своєму господарстві ми таки складемо акт про порушення правил благоустрою у присутності двох свідків і відправимо його прямо з Центрального поштамту, рекомендованим листом з повідомленням про вручення адресату. Маю надію, що свою головну функцію – доставку кореспонденції, поштарі виконують значно якісніше, як ремонтують каналізацію. А крім того, маємо велике бажання написати ще одного листа і відправити його вже на адресу генерального директора всієї Укрпошти. А у тому листі попросити звільнити очільника Кіровоградської Укрпошти, як людину байдужу і таку, що не може керувати усім складним господарством дирекції.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool