У Світловодську відбулись командно-штабні навчання

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

15 червня у м. Світловодську під керівництвом голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка відбулися командно-штабні навчання, на яких відпрацьовувалися дії органів управління та сил Світловодської міської та районної ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області у разі загрози та виникнення надзвичайної ситуації на гідроспоруді Кременчуцької ГЕС. 

Управління ДСНС в області представив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. До тренувань також залучались сили та засоби Управління ДСНС України у Кіровоградській області. 

Оперативна обстановка на навчаннях була зумовлена умовним руйнуванням греблі Кременчуцької ГЕС та проривом води Кременчуцького водосховища. Внаслідок цього утворюється зона катастрофічного затоплення площею 116 км2, у яку потрапляє один із мікрорайонів м. Світловодська та 9 населених пунктів, які розташовані на території Світловодського і Онуфріївського районів.

Завдання учасників тренувань – оцінка обстановки, прийняття правильних рішень, проведення запобіжних заходів та виконання необхідних дій за призначенням у межах повноважень відповідно до вимог чинного законодавства України у сфері цивільного захисту.

Кінцевою метою командно-штабних навчань є відпрацювання спільних дій усіх залучених ланок, підвищення оперативної готовності органів та сил ЦЗ, практичне виконання заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій та евакуації людей.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool