У Світловодську провели роз’яснювальну роботу

Липень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 644 | Коментарі: 0

Найближчими днями синоптики прогнозують утримання спеки по всій території України. 

На Кіровоградщині зокрема встановилась висока (5 класу) пожежна небезпека. Підвищення стовпчика термометра до 30 і більше градусів у рази збільшує ймовірність виникнення пожеж, у тому числі й у житловому секторі. Тож рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо обережного поводження з вогнем.

6 липня працівники Світловодського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу у Світловодську, під час якої попередили громадян про високу пожежну небезпеку та нагадали основні правила пожежної безпеки у літній період. Зокрема рятувальники розповіли, що найчастіше пожежі в оселях та на подвір’ях людей виникають через необережність під час спалювання сміття, через покинутий непогашений недопалок, сірник, залишені увімкненими електричні побутові прилади. Нерідко займання у будинку чи квартирі спричиняє закорочення електромережі, особливо якщо її часто перевантажують великою кількістю одночасно увімкнених електроприладів. Рятувальники закликали мешканців райцентру дбати про власний добробут і не допускати «червоного півня» до своєї оселі. 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool