У Світловодську працівники поліції викрили «серійного» крадія

Серпень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 625 | Коментарі: 0

Встановлено, що 39-річний чоловік, раніше судимий за майнові злочини, протягом кількох днів вчинив півдесятка крадіжок майна з дачного будинку місцевої жительки, спричинивши їй збитки на суму близько 5 тисяч гривень.

Повідомлення від потерпілої про вчинені кримінальні правопорушення надійшло до Світловодського відділу поліції на початку липня. У результаті проведених заходів поліцейські отримали докази того, що до заволодіння майна причетна одна й та ж особа.

«Під час санкціонованого обшуку в гаражному приміщенні підозрюваного правоохоронці вилучили частину речових доказів: електрозварювальний апарат, металеві кутники та дріт, посуд, господарський реманент»- повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Працівники поліції продовжують розслідувати кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції
Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool