У Світловодську нагадали громадянам правила поведінки на відкритих водоймах

Серпень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 639 | Коментарі: 0

29 серпня фахівці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодська прийшли на міську набережну – улюблене місце дозвілля громадян, щоб застерегти від необачних вчинків.

Риболовля, купання, прогулянки на катамаранах і човнах – приємний спосіб відпочити, набратись сили від води.

Проте ніколи не можна занадто розслаблятись та забувати про небезпеку утоплення – переконували громадян рятувальники. Один необачний крок може коштувати здоров’я та навіть життя, про що свідчить статистика загибелі людей на воді.

Існують прості правила, дотримання яких повинне стати законом для усіх, хто цінує своє життя.

Головне правило – не ризикувати заходити у воду, не знаючи глибину, не впевнившись у безпеці дна водойми. Не варто запливати на далекі відстані від берега на самоті, та особливо – після вживання алкоголю. А безпека дітей цілком залежить від дорослих. Лише контроль та навчання правилам поведінки біля води може гарантувати, що дитина не постраждає.

Крім усних розмов, рятувальники пропонували людям ознайомитись із листівками застережного змісту та віддати їх своїм дітям як постійне нагадування про цінність життя.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool