У сфері малого і середнього підприємництва Кіровоградщини зайнято більше 126 тисяч осіб

Березень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Сьогодні під час апаратної наради в обласній державній адміністрації директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Ніна Рахуба поінформувала про підтримку малого і середнього підприємництва.

На даний час мале і середнє підприємництво області представляють понад 47 тисячі суб'єктів господарювання, що становить 99,99 % від загальної кількості зареєстрованих в області. З них 39,6 тис. фізичних осіб-підприємців (або 83,8%); 7337 малих підприємств (або 15,5%); 342 середні підприємства (або 0,7%).

За словами директора департаменту, у сфері малого і середнього підприємництва області зайнято більше 126 тис. осіб, або майже 96% від загальної кількості зайнятих працівників в області.

Загалом, суб'єкти малого та середнього підприємництва (без урахування ФО-П) забезпечують 90 % обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) від загальнообласного обсягу реалізації (за 2016 рік – 60 млрд. грн.).

Найбільші обсяги реалізованої продукції у сільському господарстві - 37,4%; оптовій та роздрібній торгівлі – 32,3 %; наданні транспортних послуг - 15% від їх загального обсягу в області.

Від діяльності суб’єктів малого та середнього підприємництва (у т.ч. ФО-Пів) у 2016 році до бюджетів усіх рівнів надійшло майже 5,6 млрд. грн., або 75,6 % від загального обсягу надходжень в області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool