У результаті ДТП на Кіровоградщині постраждали водій та три пасажири

Липень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

У Голованівському районі відбулося зіткнення двох автівок. У результаті аварії постраждала родина з Вінниччини, у тому числі двоє дітей.

За попередніми даними, на 28 кілометрі автодороги «Благовіщенське-Миколаїв», біля села Одая Голованівського району, водій автомобіля «SUZUKI VITARA», здійснюючи обгін транспортного засобу, в умовах недостатньої видимості, допустив зіткнення на узбіччі дороги з автомобілем «MERCEDEDES BENZ E200», який рухався у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП постраждали водій та три пасажири автомобіля «MERCEDES BENZ E200», серед яких 12-річний хлопчик та 8-річна дівчинка, мешканці міста Вінниця. Усіх потерпілих із травмами різного ступеню тяжкості доставлено до лікувального закладу.
Наразі причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують правоохоронці.

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool