У рамках операції «Нерест» до адмінвідповідальності притягнуто майже 50 порушників

Червень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 593 | Коментарі: 0

Із початку проведення відпрацювання поліцейські спільно з представниками Державного агентства рибного господарства, Державної служби морського та річкового транспорту та Державної екологічної інспекції провели понад 70 рейдів.

У результаті вжитих заходів вилучено 3,2 тонн незаконно виловленої риби, більше 4,3 тисяч метрів рибальських сіток, 3 одиниці інших знарядь незаконного вилову риби та 10 плавзасобів.

Так, на території Гайворонського району працівниками сектору превенції патрульної поліції було проведено відпрацювання річки Південний Буг, в ході якого виявлено та вилучено 130 метрів браконьєрської риболовної сітки, в якій знаходилося 15 кілограм риби різних видів – судак, карась, плітка.
У даний час поліцейські вживають заходів щодо встановлення особи порушника та притягнення його до відповідальності.
Загалом у ході операції «Нерест» стосовно 47 громадян, що вчинили порушення, складено адміністративні матеріали.
Зокрема, 38 – за ст. 85 КУпАП (порушення правил використання об`єктів тваринного світу), 7 – за ст. 88-1 КУпАП (порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу) та 2 – за ст. 85-1 КУпАП (виготовлення, збут, зберігання чи реклама заборонених знарядь добування (збирання) об'єктів тваринного або рослинного світу).

Проведення профілактичних заходів триває.

За матеріалами управління превентивної діяльності
та Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool