У Петрівському районі ремонтують та відбудовують соціально важливі об'єкти

Червень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Голова Петрівської районної державної адміністрації Сергій Завалій зустрівся з депутатами, працівниками та керівниками підприємств і установ Новостародубської громади.

Зібрання відбулося в приміщенні сільської ради, де сільський голова Віктор Заїка прозвітував про виконання місцевої програми соціально-економічного і культурного розвитку та про виконання бюджету.

У рамках візиту керівник району побував у закладах соціальної сфери – школі та дитячому садку «Дзвіночок». У Новостародубській ЗОШ І-ІІІ ступенів працює пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням «Усмішка». Сергій Володимирович поспілкувався з директором закладу Ларисою Бурлак, якій Новостародубська громада довірила представляти свої інтереси в районній раді. У дошкільному навчальному закладі Сергій Завалій, оглянув умови перебування дошкільнят, поцікавилися як вони харчуються і як проводять дозвілля.

Ознайомився очільник райдержадміністрації і з ходом ремонтних робіт приміщення дитячої музичної школи, де нещодавно замінили покрівлю, та з будівництвом лікарської амбулаторії сімейної медицини. Дах музичної школи замінили за бюджетні кошти, а капітально відбудувати приміщення амбулаторії взялося допомогти місцеве сільськогосподарське підприємство ПСП «Зарічне». За власні кошти (а це не менше 2 млн. грн.) підприємство запланувало відбудувати з нуля приміщення лікарської амбулаторії в селищі Новий Стародуб. Планується спорудити сучасне двоповерхове приміщення, у якому надаватимуть медичну допомогу лікарі загальної практики-сімейної медицини, вчасно діагностуватимуть хвороби та проводитимуть необхідні лабораторні дослідження, надаватимуть невідкладну медичну допомогу, кваліфіковані консультації та лікування.

За інформацією веб-сайту Петрівської РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool